21-10-2015 - Lepelaarsingel 2 weken afgesloten


In maart is gestart met de werkzaamheden in de Hoofdstedenbuurt. De Wenenweg en Madridweg waren in augustus gereed. In het gebied is de riolering vervangen, de parkeerplaatsen opgehoogd en de buitenruimte heringericht. In het najaar, in het plantseizoen, wordt de beplanting aangebracht.

Na de bouwvakvakantie zijn de werkzaamheden aan de Luxemburgweg en Bernweg gestart en inmiddels afgerond. Voor de kerst is ook het parkeerterrein bij de Londenweg klaar. Vanaf januari 2016 volgt de Lissabonweg, Bonnweg en de Brusselweg. In 2018 is het project afgerond.

Vanaf maandag 26 oktober wordt alvast een gedeelte van het riool in de Lissabonweg en de Lepelaarsingel vervangen. De Lepelaarsingel wordt daarom tot en met week 46 deels afgesloten voor autoverkeer in beide richtingen. Het autoverkeer wordt omgeleid via de Parijslaan of de Holysingel. Voor
autoverkeer is de Gustav Stresemannring vanaf de rotonde Reigerlaan/Frederik Hendriklaan bereikbaar. Voor fietsers blijft de Lepelaarsingel bereikbaar via de omleidingsborden.

Uitgelicht