Jeannette van Haren benoemd als directeur BKWI


21 okt 2015
Op dinsdag 20 oktober heeft de Raad van Bestuur van UWV Jeannette van Haren na een korte interimperiode officieel benoemd als directeur van het BKWI.

Op dinsdag 20 oktober heeft de Raad van Bestuur van UWV Jeannette van Haren officieel benoemd als directeur van BKWI. Jeannette gaat rapporteren aan Jose Lazeroms. De Raad van Bestuur wenst Jeannette veel succes in deze functie.

Jeannette is op 1 juni 2015 gestart bij BKWI. Daarvoor was zij binnen UWV werkzaam als Landelijk Manager Ziektewet. Met enorm enthousiasme en een resultaatgerichte drive is Jeannette aan de slag gegaan.

Het is belangrijk voor BKWI om aan te blijven sluiten op een veeleisende en veranderende omgeving. Dit heeft geleid tot accentverschuivingen in de werkzaamheden. Samen met huidige 3 kwartiermakers en stafsupport zal Jeannette de dienstverlening en de verschillende afdelingen van BKWI verder
vormgeven om hier optimaal op in te spelen.

BKWI

BKWI bevordert de samenwerking tussen overheidsorganisaties, waaronder UWV, SVB en gemeenten en valt onder verantwoordelijkheid van UWV. BKWI zorgt onder andere voor de inrichting en het beheer van Suwinet. UWV, de SVB en de gemeenten hebben vanuit de wet SUWI (Structuur Uitvoering Werk &
Inkomen) een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de dienstverlening via Suwinet. In Suwinet kunnen overheidsorganisaties gegevens van burgers en bedrijven uitwisselen, waardoor zij sneller en beter geholpen kunnen worden.

< vorige ...

Onderwerpen

Over BKWI
< TERUG NAAR NIEUWSLIJST