Diploma-uitreiking Toernooileider 3 in Hoorn


Op zaterdag 17 oktober is tijdens het ranglijsttoernooi in Hoorn zijn de diploma's uitgereikt aan vijf geslaagden van deze opleiding. De familie Wijker, die het toernooi leidt, is samen met Joop Matteman intensief betrokken geweest bij het opleidingstraject.

Door het ontwikkelen en organiseren van toernooileidersopleidingen werkt de NTTB aan sterker kader voor haar toernooien op zowel landelijk, afdelings- als clubniveau. De opleiding Toernooileider 3 is bedoeld voortoernooileiders die op afdelingsniveau actief zijn. Deze opleiding bestaat uit
vijf dagdelen met workshops en een dagdeel stage bij een relevant toernooi.

De kersverse toernooileiders waren gedreven bezig met de toernooien die ze al organiseren en hebben nu extra bagage om dat de komende jaren nog beter te doen. Een enkeling sprak al de ambitie uit om verder te gaan met de opleiding Toernooileider 4 (is nog in ontwikkeling) en de daarbij
behorende evenementen te organiseren. Wij wensen alle geslaagden veel succes met de organisatie van nog vele mooie toernooien op welk niveau dan ook!

Foto Henk Hommes
v.l.n.r. Joke Wijker (docent en beoordelaar), Michiel de Korte (Hoofd Opleidingen), Wilko Huiden, Wianka Overbeeke, Martijn van Laar, Jeroen Vercoulen, Adri van der Heijden en Joop Matteman (docent en voorzitter toetsingscommissie).



NTTB/MSK