Informatieavond New York Marathon 2016 voor CliniClowns bij Runnersworld Amsterdamse Bos

Onderwerp:

Informatieavond New York Marathon 2016 voor CliniClowns bij Runnersworld Amsterdamse Bos

Datum: Woensdagavond 21 oktober 2015

Tijd: Inloop vanaf 18:30uur. Start informatieavond om 19:30uur

Locatie: Runnersworld Amsterdamse Bos,

Veel lopers en niet-lopers hebben de New York Marathon op hun bucketlist staan. Sinds de editie van 2012 hebben al ruim 150 lopers het lopen van de beroemdste marathon ter wereld gekoppeld aan sponsorwerving voor CliniClowns.

Op 1 november 2016 zal er weer een team namens CliniClowns aan de start verschijnen. De deelnemers krijgen wederom een totaalpakket aangeboden bestaande uit hulp bij sponsorwerving, dertien trainingen, gratis deelname aan een aantal loopevenementen waaronder de Bridge to Bridge Arnhem, schema's en persoonlijke begeleiding, de vliegreis naar New York en terug, startbewijs en 4 hotelovernachtingen, reisbegeleiding inclusief sportfysiotherapeut die ook bij de trainingen is Er is in Nederland geen completer pakket te vinden voor de New York Marathon, de deelnemer hoeft zich alleen nog maar te richten op sponsoring werven en trainen. De bekende atleet Bram Som maakt deel uit van het begeleidingsteam.

Het begeleidingsteam is verheugd te melden dat Runnersworld Amsterdamse Bos samen met Runnersworld Amersfoort en Runnersworld Arnhem zich als partners heeft verbonden aan dit unieke project. Concreet betekent dit dat Runnersworld Amsterdamse Bos zich actief gaat inzetten om lopers te interesseren om voor CliniClowns deel te nemen aan de New York Marathon 2016. Daarnaast zal Runnersworld Amsterdamse Bos haar winkel ter beschikking stellen voor meerdere informatieavonden waar geĂŻnteresseerden zich verder kunnen laten informeren over het project. Op 21 oktober 2015 vindt de eerste informatieavond plaats, de presentatie start om 19:30 uur. Er is inloop vanaf 18:30 uur, voor en na de presentatie kunnen er vragen gesteld worden over sponsorvoorwaarden, de reis, de trainingen, voeding etc.

Runnersworld Amsterdamse Bos zal tenslotte het startpunt zijn voor een of twee van de in totaal dertien trainingen.