Twenty Days of Technology (incl. programma)

Vanaf dinsdag 20 oktober 2015 is er weer de Twenty Days of Technology. Waar vorig jaar nog 32 initiatieven in het programma waren opgenomen verspreid over 20 dagen, is er dit jaar een selectie gemaakt van 36 evenementen en zijn er een aantal dagen bij aangeplakt (maar de naam blijft hetzelfde!).

Aan de Twenty Days doen zo'n 150 hightech bedrijven in Twente mee en meer dan 100 onderwijsinstellingen. Meer dan 1.500 leerlingen van basisscholen en 2.500 leerlingen uit het voortgezet onderwijs maken kennis met techniek en het technische bedrijfsleven. Ze worden uitgedaagd op Saxion of de Universiteit Twente om hun kennis en kunde te testen. Ze worden aan het denken gezet in Masterclasses of bij de voorstelling van Ionica Smeets. Of ze ontdekken nieuwe dingen in het Rijksmuseum, de Twentse Welle of Techniekmuseum 't Heim. Ook voor leerkrachten, starters in de techniek, ondernemers en andere belangstellenden worden interessante bijeenkomsten georganiseerd.

20days

Al deze initiatieven staan vermeld in bijgaand programma, met daarbij een verwijzing naar de website van de desbetreffende organisatie. Want dat is de kracht van de Twenty Days: het is het programma van meer dan 100 partners in de regio. Twente is Techniek!

Meer informatie? Stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.