Succesvolle `Voel je thuis in Lochem'- informatiemarkt

Op zaterdag 10 oktober vond de eerste `Voel je thuis in Lochem'- markt plaats. Het gebiedsteam Lochem heeft het initiatief genomen om inwoners extra te informeren over wat er mogelijk is op het gebied van hulp, zorg en ondersteuning en waar je terecht kunt als je een hulpvraag hebt. De markt werd samen met het CJG Lochem, Stichting Welzijn Lochem en de gemeente georganiseerd.

In een gezellige sfeer presenteerden ruim 35 organisaties zich in de hal van het gemeentehuis aan inwoners van gemeente Lochem. Met meer dan 200 bezoekers uit de hele gemeente, talloze boeiende gesprekken en tevreden geluiden was het een groot succes.

Zilveren Knoop

Tijdens de markt ontving Gerben te Hennepe van wethouders Trix van der Linden en Jan Kottelenberg de Zilveren Knoop. De 29-jarige Gerben is bij uitstek een verbinder. Door Gerben staat eenzaamheid niet alleen in de gemeente Lochem, maar ook daarbuiten, op de kaart. De knoop is dik verdiend dus.

Tour Gebiedsteam

De afgelopen week maakte het gebiedsteam Lochem een tour langs allerlei activiteiten in de kernen, zoals de weekmarkten en lokale bijeenkomsten. Daar vertelden zij meer over wat het gebiedsteam doet en maakten persoonlijk kennis. Meer weten over het gebiedsteam? Kijk op www.gebiedsteamlochem.nl