Unit4 tekent contract met Norwegian Public Roads Administration

Utrecht - 21. October 2015

Unit4 heeft een nieuwe klant opgetekend in Noorwegen: de Norwegian Public Roads Administration (NPRA) gaat gebruik maken van Unit4 Travel & Expenses. Ruim zevenduizend medewerkers van de organisatie gaan hun onkostendeclaraties indienen met het systeem van de bedrijfssoftwareleverancier.

NPRA is vergelijkbaar is met Rijkswaterstaat in Nederland: de organisatie is verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van de staatswegen en provinciale wegen in Noorwegen. De organisatie verwacht de administratiekosten van onkostendeclaraties te reduceren dankzij de nieuwe Travel & Expenses-oplossing. Ook de gebruikerservaring en nieuwe functionaliteiten van de software waren bepalend voor de keuze.

De deal is tot stand gekomen mede dankzij de Noorse partner EVRY, waarmee Unit4 al jaren samenwerkt binnen de publieke sector.

Eerder deze maand werd Unit4 Travel & Expenses nog uitgeroepen als een van de best beoordeelde Expense Management-oplossingen door G2 Crowd. De beoordeling is gebaseerd op de input van meer dan duizend gebruikers; 72 procent van de gebruikers beoordelen de software met vijf sterren, de overige 28 procent deelde vier sterren uit.

About the company

Unit4 is een toonaangevende leverancier van bedrijfssoftware voor dienstverlenende organisaties. Met ruim 4000 medewerkers wereldwijd genereert Unit4 een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro. Unit4 levert ERP, branchegerichte en best-in-class applicaties. Duizenden organisaties uit sectoren als zakelijke en publieke dienstverlening, onderwijs, non-profit, vastgoed, groothandel en financiele dienstverlening werken met business software van Unit4. Unit4. In business for people.