Gratis succes-college verhoogt performance


Drie topsprekers op het Succes-college van het Nationale Business Succes Award Instituut

ROTTERDAM, 20151019 -- Succes is geen toeval. Hoe je dat kunt bereiken is te leren. Dat is de overtuiging van het Nationale Business Succes Award Instituut. Op woensdagavond 21 oktober wordt daarom het eerste gratis succes-college georganiseerd in Studio Schouwburgplein te Rotterdam. ‘Wie dit college bezoekt krijgt informatie die je normaal uit 30 boeken moet halen’, zegt Robert Zwaan, organisator van het seminar. ‘Met onze succes-colleges verbeter je je performance.’ Drie topsprekers vertellen hoe je sneller voortgang kunt boeken in je professionele leven. Aanvang 20:00 uur. Toegang: gratis.

‘Bezoekers krijgen deze avond praktische presentaties van de experts Hélene Oosterhuis, Peter Kempen en Danny van der Giezen. Zij geven interactief, wetenschappelijk, algemene en persoonlijke tips waar je direct mee aan de slag kunt. Hier kun je echt wat mee als professional en persoon.’

Drie topsprekers
Tijdens het eerste college krijgen bezoekers drie sprekers te horen, te weten:
  • Hélène Oosterhuis is spreker, trainer en coach. In 7 stappen inspireert Hélène om meer uit jezelf en de ander te halen; met Hart & Ziel ondernemen.
  • Peter Kempen is autoriteitsexpert. In zijn boek 'De kracht van autoriteit' laat hij zien waarom het hebben van autoriteit zo veel kansen biedt. Tijdens het seminar beschrijft hij hoe je zo'n positie kunt verwerven.
  • Danny van der Giezen is directie- en leiderschapscoach. Aansluitend op de eerste twee sprekers gaat hij dieper in op de Growth-methode en het versterkend effect van een goede mind-body-balance.

Aanmelden
Het college is bedoeld voor ondernemende professionals van alle leeftijden.
Vooraf aanmelden via: info@nbsa-instituut.nl

Tijdstip en plaats:
Woensdag 21 oktober
Schouwburgplein 12-15
3012 CL Rotterdam
Aanvang 20:00 uur
Zaal open 19:30 uur

Meer informatie:
Wilt u meer informatie over dit seminar neem dan contact op met:
Robert Zwaan, Secretaris NBSA-Instituut.
Telefoon: 010 – 206 63 63.

Zie ook: http://www.nbsa-instituut.nl/home/seminar/