Beef&Steak lanceert LeBox maaltijdbox


Premium themabox van start met kerstmenu

TER AAR, 20151021 -- Beef&Steak lanceert vandaag ‘LeBox’, aanbieder van bourgondische maaltijdboxen. De boxen worden aangeboden op basis van thema’s, zonder abonnementsverplichting. De eerste serie boxen betreft kerstmenu’s met vier gangen, ontwikkeld door chef Sylvia Fransen.

LeBox mikt hiermee op de bourgondische klant. De boxen zijn rijk gevuld met alle ingrediënten en bijpassende wijn voor een viergangendiner van restaurantniveau voor twee of vier personen.

Het thematische karakter van LeBox houdt in dat er een opeenvolging zal zijn van boxen die zijn samengesteld op basis van een thema zoals Kerst, barbecue, Pasen of gewoon een bijzonder recept. LeBox heeft geen wekelijkse levering of abonnementen, de klant kiest een bourgondische box als eenmalige transactie.

“We komen hiermee tegemoet aan de vraag van klanten om alle ingrediënten voor een compleet menu te leveren, inclusief de inspiratie van een chef die de recepten ontwikkelt zoals je die ziet in betere restaurants”, zegt Matthijs van der Pijl, mede-eigenaar van Beef & Steak. “We richten ons eerst op de kerst en zullen vervolgens maandelijks thema’s introduceren, allemaal voor dat speciale moment met vrienden of familie.”

De boxen worden vers en kosteloos in Nederland geleverd met gekoeld transport.