Jumbo partner van Natuur & Milieu in Menu van Morgen


Als familiebedrijf voelen we ons bij Jumbo verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Voor deze, maar ook voor volgende generaties. Daarom willen we onze klanten (nog beter) gaan helpen en inspireren om lekker, gezond en duurzaam te eten. We geven antwoord op de vraag `wat eten we morgen'?
En dat is hard nodig, want we zijn met steeds meer mensen en we hebben maar een aardbol. En die heeft het best zwaar door ons huidige eetpatroon.

We gaan hiervoor een samenwerking aan met de onafhankelijke milieuorganisatie Natuur & Milieu. Onder de noemer: MeNU van Morgen starten we een inspiratieproject van drie jaar, dat er op gericht is onze klanten te laten zien dat lekker, gezond en duurzaam eten niet duur of ingewikkeld hoeft te
zijn.

Op het MeNU van Morgen staat alles wat we vandaag ook eten, maar dan van het een wat meer, en van het ander wat minder. Meer groenten, seizoensproducten, peulvruchten en noten. En vlees en vis als smaakmakers. Net zo lekker, net zo gemakkelijk en net zo betaalbaar. Alleen net even anders.

Hier vind is meer informatie te vinden over het MeNU van Morgen en verschillende recepten. We maken gebruik van reguliere betaalbare ingredienten, zoals peren, vegaproducten, wortels, walnoten en volkoren graanproducten. De recepten zijn goedgekeurd door het Voedingscentrum. Zo maken we
duurzamer en gezonder eten voor meer mensen bereikbaar.