Mogen we u iets vragen?


Wordt u het liefst tegen inbrekers gewaarschuwd via Facebook? Of heeft u liever dat de politie u via Twitter vraagt of u iets verdachts hebt gezien?

En weet u eigenlijk hoe u in contact kunt komen met uw wijkagent? Welke maatregelen neemt u zelf om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van bijvoorbeeld woninginbraak?

De politie wil graag weten hoe u denkt over het contact en de communicatie met de politie en wat u zelf doet om uw wijk veiliger te maken. Daarom komt het Mobile Media Lab van de politie op 27, 28 en 29 oktober naar de gemeente Lingewaard toe. U kunt daar als inwoner uw mening geven over de
verschillende contactmomenten met de politie, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast gaan we graag met u in gesprek.

In gesprek met...
U kunt in de truck een enquete invullen over de verschillende communicatiemiddelen die de politie gebruikt. Enkele wijkagenten en andere politiemedewerkers uit uw gemeente zullen aanwezig zijn. Zij kunnen u bijvoorbeeld advies geven over woning- en auto-inbraken. Daarnaast sluit ook de
gemeente aan die u preventieadvies kan geven. Ook zal er informatie beschikbaar zijn over burgernet. Speciaal voor de kinderen is er een politieauto aanwezig. Daarmee kunnen zij op de foto.

Waar en wanneer?

* Gendt, Julianaplein: dinsdag 27 oktober van 12:30 tot 18:00 uur.
* Bemmel, Markt: woensdag 28 oktober van 12:30 tot 18:00 uur.
* Huissen, Langstraat: donderdag 29 oktober 2015 van 12:30 tot 18:00 uur.

We zien u graag op 27, 28 of 29 oktober!