Ontwerp inpassingsplan "uitbreiding elektriciteitsnetwerk kop van No..


Om energielevering in de kop van Noord-Holland ook robuust te maken voor de toekomst, moet het bestaande energienetwerk worden versterkt en uitgebreid.

Om dit te realiseren willen de netbeheerders TenneT en Liander in 2016 starten met de bouw van een nieuw 150/20kV -transformatorstation (op bedrijventerrein Agriport A7 in Middenmeer) en de aanleg van ondergrondse 150kV -kabelverbindingen naar de omliggende bestaande stations Westwoud,
Anna-Paulowna en Oterleek.

Ter inzage

Vanaf 22 oktober tot en met 3 december 2015 ligt het ontwerp inpassingsplan ter inzage bij de provincie Noord-Holland (Kleine Houtweg 18 in Haarlem). Ook liggen de stukken ter inzage in de gemeentehuizen van de gemeenten Hollands Kroon, Heerhugowaard, Medemblik, Alkmaar. De stukken vindt u
online op www.noord-holland.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.
Op de site 'zicht op beleid' staan alle nieuwe traces. Ook de vorige traces staan erop zodat de verschillen duidelijk zichtbaar gemaakt kunnen worden.

Meer informatie

* Nieuwsartikel van de provincie Noord-Holland
* Het Ontwerp PIP, de nieuwsbrief en meer informatie over het project vindt u op netuitbreiding. Vragen kunt u stellen via netuitbreidingkopnh@noord-holland.nl.