Liefde voor Limburg slotjes

Liefde voor Limburg slotjes

Het Glazen Huis van 3FM staat dit jaar in Heerlen en de VVV Midden Limburg speelt daar ludiek en ook wel een beetje handig op in met de actie 'Waar bevestig jij je Liefde?' waar de VVV weer de verbinding maakt met haar slogan 'Limburg, liefde voor het leven'. In de week voor kerst vragen 3FM en het Rode Kruis aandacht voor jongeren die moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden in landen zoals Syri*, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo. The next generation verdient toekomstperspectief, maar daarvoor is wel opleiding en persoonlijke ontwikkeling nodig. Voor deze stille ramp, deze miljoenen kinderen en jongeren, zamelen de DJ's van 3FM samen met de rest van Nederland geld in.

VVV Midden Limburg doneert EUR 1 voor elk verkocht slotje De VVV Midden Limburg gaat liefdesslotjes verkopen en doneert van elk verkocht slotje EUR 1,- aan de actie. "Ben je verliefd en wil je je liefde voor altijd vergrendelen koop dan bij VVV Midden-Limburg een "Liefde voor het leven* slotje", schrijft de VVV. "Hiermee wordt je ambassadeur van Limburg en steun je gelijk de actie van Serious Request. VVV Midden-Limburg doneert EUR 1,00 van elk verkocht slotje aan de actie van dit jaar"

Slotje met ansichtkaart

Het koperen slotje met de gravure; "Limburg , Liefde voor het leven* is bevestigd op een glossy ansichtkaart, zodat je vrienden of familie ook op de hoogte kunt brengen van jouw bevestiging van de "Liefde voor het leven**Het slotje is tevens verkrijgbaar met de tekst "Lust for life* zodat ook internationaal bekend wordt dat Limburg "Liefde voor het leven* is. Want uiteindelijk wordt de taal der liefde door iedereen begrepen.