Flinke beloning voor goede ideeen in Het Groene Woud


Flinke beloning voor goede ideeen in Het Groene Woud

Wie een kansrijk idee heeft om Het Groene Woud op allerlei gebieden te versterken, kan hiervoor een beloning krijgen van Streekhuis Het Groene Woud.

Er zijn wel twee belangrijke voorwaarden. Het moet gericht zijn op jongeren en op initiatiefnemers die ideeen graag willen uitvoeren.logo Het Groene Woud

Met deze actie wil Het Groene Woud ruimte bieden aan burgers, ondernemers en organisaties om hun plannen te realiseren, mits ze bijdragen aan de doelen van Het Groene Woud: het behouden en versterken van het karakteristieke landschap, het stimuleren van groene economie, het bevorderen van
leefbaarheid en samenwerking en het betrekken van ondernemers en bewoners.

De bijdragen die via beide regelingen beschikbaar zijn, varieren van ongeveer EUR 1000,00 voor goede ideeen van jongeren tot maximaal EUR 5000,00 voor de uitwerking van kansrijke ideeen tot een concreet uitvoeringsplan. Er is budget voor ruim vijftien ideeen.

Meer informatie

Op de website van Het Groene Woud is meer informatie te vinden over beide via regelingen: www.hetgroenewoud.com/stimuleringjongerenprojecten. Of neem contact op met Johan van Cuyck van Streekhuis Het Groene Woud via 06-18303473 of jvcuyck@streekhuis@hetgroenewoud.com.