Beveiliger door drie jongens mishandeld


Beveiliger door drie jongens mishandeld

Laatste update:
24-10-2015 | 13:54

Bergen op Zoom - Vrijdagmiddag werd bij het winkelcentrum aan de Antwerpsestraatweg een beveiliger door drie jongens geschopt en geslagen.

Het incident gebeurde rond 17.15 uur. De beveiliger uit Breda zag drie jongens met eten en drinken vanuit het winkelcentrum komen. Hij herkende hen van een eerder incident en vroeg naar een aankoopbon. De jongens begonnen gelijk te schelden. Toen hij hen naar de kassa wilde meenemen, om de
goederen te checken, werd hij onmiddellijk door de jongens diverse keren geschopt en geslagen.

Winkelmedewerker schiet te hulp

De man kreeg hulp van een medewerker van een van de winkels, die een van de jongens vastpakte. De toegesnelde politie hield hem aan. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Bergen op Zoom. Hij werd voor verder onderzoek naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht.

Aangifte

De beveiliger deed bij de politie aangifte van mishandeling. Hij had onder andere een scheur in zijn bovenlip en verwondingen aan een been. Hij is hierna voor medische behandeling naar het ziekenhuis gegaan.

Verhoren

Rond 18.30 uur meldde de twee andere jongens zich op het politiebureau in Bergen op Zoom. Het gaat om twee inwoners (16 en 18 jaar) uit Bergen op Zoom. Ze werden aangehouden. De jongens zijn vrijdagavond verhoord en kregen te horen dat ze langer vast blijven zitten.