Tweetal gearresteerd op verdenking diefstal en heling


Tweetal gearresteerd op verdenking diefstal en heling

Laatste update:
24-10-2015 | 15:18

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Terheijden, Breda - De politie arresteerde twee mannen op verdenking van heling/diefstal. Dat gebeurde vrijdagmiddag 23 oktober 2015.

Afgelopen maandag werd van een bedrijfsterrein aan de Franse Akker een metalen containerbak gestolen. Deze diefstal werd gepleegde met een vrachtwagentje met daarop een hijsinstallatie. De diefstal was op camerabeelden opgenomen. De eigenaar van de metalen containerbak zag vrijdagmiddag 23
oktober het bewuste vrachtwagentje rijden. En sterker nog: met daarop zijn gestolen containerbak. De man informeerde de politie en bleef het vrachtwagentje van Raamsdonk naar Terheijden volgen. Daar konden agenten het vrachtwagentje aan de kant zetten. De twee inzittenden werden meteen
gearresteerd. De Iveco vrachtwagen werd in beslag genomen. In de containerbak werden diverse metalen en autobanden gevonden.



Notoire metaaldieven

Het ging om notoire metaaldieven die zeiden niets met de zaak te maken hadden. Het tweetal is op verdenking van diefstal cq. Heling gearresteerd en ingesloten. Het gaat om een 52-jarige Bredanaar en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Ze zijn in verzekering gesteld.