Gezocht: kampioenen van Bronckhorst


Actueel

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 6 januari 2016 in het gemeentehuis huldigen we de kampioenen van 2015. Kent u een persoon of club die het afgelopen jaar kampioen geworden is op sportief of cultureel gebied? Geef dit dan voor 1 december 2015 door aan de gemeente.

De huldiging van de kampioenen is een blijk van waardering van de gemeente aan haar inwoners voor hun bijzondere prestatie. Om geen kampioenen over te slaan, vragen wij uw medewerking. U kunt personen of clubs aanmelden als zij voldoen aan de volgende voorwaarden:

* de persoon of club komt uit Bronckhorst
* de persoon of club heeft een eerste, tweede of derde prijs behaald tijdens een nationaal kampioenschap of een Europees- of wereldkampioenschap
* het kampioenschap moet erkend zijn door een (landelijke) bond
* de prestatie moet door de persoon of club zelf verricht zijn, de eigenaar van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt niet in aanmerking

Meer info

Aanmelden

Iemand aanmelden kan via het 'Aanmeldingsformulier kampioenen 2015'. Doet u dit voor 1 december!

Bij de aanmelding graag filmbeelden of (digitale) foto's voegen van de persoon of club tijdens beoefening van de sport of discipline. Dit beeldmateriaal gebruiken we bij de huldiging op de nieuwjaarsreceptie. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (0575) 75 02 50.