VDL Nedcar: Medewerkers tevredenheidsenquete


VDL Nedcar: Medewerkers tevredenheidsenquete

Geplaatst op 26 oktober 2015
[IMG]

De Unie BLG (Bedrijfsledengroep) heeft voor onze leden werkzaam bij VDL Nedcar een enquete gemaakt.

Aanleiding

De BLG leden van De Unie bij VDL Nedcar zijn benieuwd hoe de collega's de huidige werksfeer bij VDL Nedcar sinds de nieuwe start na de overgang van Mitsubishi naar de VDL Groep ervaren.

Doel

De Unie wil ook graag weten hoe de medewerkers de huidige werksfeer ervaren en daarnaast denkt over zaken als: arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden, werksfeer en de arbeidsverhoudingen etc. De uitkomsten van de enquete worden besproken met de werkgever. Met als doel om eventuele
knelpunten, onduidelijkheden of ideeen te behandelen om uiteindelijk tot een verbetering van de algehele werksituatie te komen.

Enquete

Medewerkers kunnen hier de enquete invullen. Het invullen zal hooguit 10 minuten duren. Je investeert hier mee in goede arbeidsvoorwaarden voor nu en in de toekomst.

Medewerkers kunnen meedoen tot en met 9 november 2015. De uitslag zal rond 16 november 2015 bekend gemaakt worden via een ledenvergadering.

Let op!

Hoe meer collega's hieraan meedoen hoe betrouwbaarder de informatie zal zijn die wij via deze enquete zullen verzamelen.

Alvast hartelijk dank voor je moeite!

Vragen?

Voor meer informatie over het bovenstaande kun je contact opnemen met Suat Koetloe

Informatie

Sectoren: Industrie en Handel