Een bijzondere Tour of Faith in Rotterdam


Een bijzondere Tour of Faith in Rotterdam 27-10-2015



Zondag 8 november 2015

Op zondagmiddag 8 november zijn alle jongeren van zestien tot dertig jaar uitgenodigd voor een bijzondere bijeenkomst van Tour of Faith in de kathedraal HH. Laurentius en Elisabeth in Rotterdam.

's Middags om 15.00 uur zal Boris Plavcic in de kathedraal de wijding tot diaken ontvangen. Voor de jongeren zijn er in het rechterdwarsvak enkele banken gereserveerd.

Aansluitend aan de wijdingsplechtigheid komen jongeren om ongeveer 17.15 uur bijeen in de Torenkamer van de kathedraal. Daar zal diaken Paulus Falke, werkzaam in Den Haag als huisarts in de Schilderswijk, aan de jongeren iets vertellen over het ambt van diaken. Ook zal hij stilstaan bij de
heilige diaken Laurentius, de patroon van het bisdom Rotterdam. Daarna krijgen jongeren de gelegenheid om vragen te stellen over de wijding die ze zojuist hebben bijgewoond.

Zoals gebruikelijk bij Tour of Faith wordt de middag afgesloten met soep en broodjes.

De kathedraal HH. Laurentius en Elisabeth is gelegen aan de Mathenesserlaan 305 te Rotterdam.

Aanmelden voor Tour of Faith kan bij Fredi Timmermans, medewerker jongerenpastoraat of via Facebook: jongerenpastoraatbisdomRotterdam.

Deze editie van Tour of Faith maakt deel uit van een cyclus ontmoetingen voor jongeren. De volgende bijeenkomst van Tour of Faith zal plaatsvinden op zondag 13 december.