Sportkampioenen gezocht


Bent u ook trots op de prestaties van onze Zwijndrechtse en Heerjansdamse sporters? Ook dit jaar is de gemeente Zwijndrecht op zoek naar sporters die het verdienen om bij de sporthuldiging op 15 januari 2016 in het zonnetje te worden gezet. Aan u het verzoek om uw favoriete kandidaat of
kandidaten aan te melden voor 30 november.

Het draait bij de nominatie en huldiging om sporters die dit jaar een mooie prestatie hebben neergezet, maar bovenal met plezier sporten. Kent u binnen uw vereniging of stichting iemand die volgens u in aanmerking komt voor de titel sportman topsport (18+), sportman breedtesport (18+),
sportvrouw topsport (18+), sportvrouw breedtesport (18+), sporttalent (t/m 17 jaar), sportteam junioren (t/m 18 jaar) of sportteam senioren (19+) van het jaar? Het maakt niet uit of iemand op recreatief of wedstrijdniveau een sport beoefent.

Meld uw favoriete kandidaat of kandidaten uiterlijk 30 november bij ons aan. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Bekijk bij het aanmelden ook de criteria.

Voor alle genomineerden vindt er een feestelijke huldiging plaats op vrijdag 15 januari 2016.

Dan maakt de jury bekend wie de sportkampioenen van het jaar 2015 zijn.

Informatie over de nominatie en sporthuldiging vindt u op: www.zwijndrecht.nl/sport. U kunt ook een mailtje sturen aan: sport@zwijndrecht.nl, indien u aanvullende informatie wilt.

Sporthuldiging