Gemeente Cranendonck / Actueel / Laatste nieuws / Gemeenteraadsverga..


In de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 3 november staat de vaststelling van Programmabegroting 2016 en het meerjarenperspectief 2017 -2019 op de agenda.

Met het vaststellen van de programmabegroting en het meerjarenperspectief besluit de gemeenteraad waaraan de komende jaren het beschikbare geld wordt besteed, maar ook op welke gebieden bezuinigd moet worden.

In tegenstelling tot andere raadsvergaderingen begint deze vergadering van de gemeenteraad om

16.00 uur. Alle fracties kunnen reageren op de voorgestelde programmabegroting 2016 en hun wijzigingsvoorstellen indienen. De raadsvergadering vindt plaats in het gemeentehuis te Budel en is voor iedereen toegankelijk.

U kunt raadsvergaderingen ook thuis volgen via internet. Via www.cranendonck.nl opent u de webcastplayer en kunt u live meekijken naar de vergadering van de gemeenteraad.

1 Opening / trekking van het stemmingnummer

2 Vaststelling van de agenda van deze vergadering

3 Vaststellen van de concept besluitenlijst van de raadsvergadering van 27 oktober 2015 en van de commissievergadering van 20 oktober 2015

4 Raadsvoorstel: Vaststelling van de programmabegroting 2016 en het meerjarenperspectief 2017 - 2019 van de gemeente Cranendonck

Portefeuille F. Kuppens / steller G. van Vugt

5 Schriftelijke vragen

6 Sluiting