Uitnodiging voor ondernemers in Lingewaard


Op dinsdag 1 december a.s. is er vanaf 19.15 uur in Kasteel Kinkelenburg - Ridderzaal - Kinkelenburglaan 6 te Bemmel een presentatie en ingebruikname van de Inkoopapp-Lingewaard.

Deze app is samen met de VERON en B302 voor u ontwikkeld. De Inkoopapp-Lingewaard biedt lokale ondernemers de mogelijkheid om zich te registreren en hun producten aan te bieden. Lokale ondernemers kunnen naast de lokale aanbestedingskalender via deze Inkoopapp-Lingewaard ook elkaars diensten
en producten vinden.

Waarom deze app?

De gemeente Lingewaard zet zich samen met verschillende belangenbehartigers, zoals de VERON, in voor een florerende lokale economie. Naast de optimalisatie van de dienstverlening, de verlaging van de regeldruk, faciliteren wij, waar als lokale overheid mogelijk, de lokale ondernemers.

Tijdens een eerdere themabijeenkomst over inkoop en aanbesteding hebben we aangegeven dat we als gemeente in de periode 2010 - 2014 gemiddeld 16% van onze aanbestedingen en inkopen lokaal doen.

Maar onze ambitie ligt hoger. Tijdens deze bijeenkomst is tevens duidelijk geworden dat voornamelijk de onbekendheid van elkaars diensten en behoeften deze ambitie in de weg staat. Om de bekendheid over en weer te vergroten is de Inkoopapp-Lingewaard bedacht.

U bent van harte welkom om bij de aftrap op dinsdag 1 december aanwezig te zijn.

Laat even weten of u hierbij aanwezig bent via ondernemersloket@lingewaard.nl