Jongeman moet onder bedreiging telefoon afgeven


Jongeman moet onder bedreiging telefoon afgeven

Laatste update:
27-10-2015 | 11:42

Kaatsheuvel - Een 18-jarige man uit Kaastheuvel heeft maandagavond onder bedreiging zijn telefoon af moeten geven. Hij deed aangifte.

De benadeelde stond rond 23.45 uur samen met een vriend bij een auto aan de Duinlaan. Er kwamen twee personen aangelopen. Bij de twee vrienden stopten ze en de 18-jarige man kreeg van een van hen een duw. Vervolgens wordt hij bedreigd met een slagwapen, vermoedelijk een ploertendoder. De dader
pakte de telefoon van de jongeman af. De verdachte eiste vervolgens de autosleutels. De benadeelde weigerde deze te geven en kreeg een aantal slagen met het wapen. Toen er een getuige aankwam lopen zijn de twee mannen er vandoor gegaan in de richting van de Midden-Brabantweg.



Signalement

De benadeelde gaf de volgende signalementen van de twee daders.

Dader 1: Een blanke man tussen 25 en 35 jaar oud met een normaal postuur en ongeveer 1 m 74 lang. Hij heeft donker haar en droeg een donkere jas met capuchon.



Dader 2: Een blanke man tussen 35 en 40 jaar oud met een smal postuur. Hij is ongeveer 1 m 85 lang en heeft een dikke snor. Hij droeg een pet en een donkere jas.



Tips?

Heeft u tips? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? 0800-7000.