Wordt zandbak Beatrixhof jeu de boulesbaan?


Zaterdag 17 oktober 2015 spraken bewoners van de Beatrixhof met Buurtplatform KTV, een medewerker van de gemeente en wethouder Marleen Sanderse. Bewoners Willem Monne en Nicole van Tol van het Buurtplatform ontvingen het verzoek van een aantal bewoners van het Beatrixhof om de zandbak te
vervangen door een jeu de boulesbaan. Zo kan het een ontmoetingsplek voor de buurt worden. De gemeente wil graag weten wat andere buurtbewoners van dit idee vinden.

De meeste aanwezige bewoners zijn enthousiast. Het buurtplatform KTV stelt samen met de gemeente een plan op om draagvlak binnen de buurt na te gaan. Komt de jeu de boulesbaan er, dan zullen bewoners helpen met de aanleg en samen gaan zorgen dat de baan netjes blijft.

Tot genoegen van de gemeente maakten de aanwezige bewoners van de gelegenheid gebruik om ook andere zaken onder de aandacht te brengen. Zo is afgesproken dat de gemeente gaat kijken naar mogelijkheden om het voetbalveld te egaliseren. Ook gaat de gemeente na of een mogelijk gevaarlijke boom
verwijderd moet worden. Verder vroegen de bewoners aandacht voor een enigszins verwilderd stukje plantsoen. Het onderhoud hiervan wordt in overleg met de bewoners opgepakt.