Oud-minister van VROM Jacqueline Cramer stimuleert ondernemers


Maandagavond 2 november 2015 vindt een informatieve en inspirerende avond plaats voor ondernemers in de nieuwe gemeente Gooise Meren. De ondertekenaars van het `CO2-convenant Bussum' willen graag met collega-ondernemers in gesprek over de energietransitie, hoe CO2-uitstoot terug te dringen.
Daarnaast is de avond bedoeld om kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te motiveren om samen aan de slag te gaan om de uitstoot van CO2 te reduceren.

Lokale focus

Jacqueline Cramer is hoogleraar Duurzaam Innoveren en lid van de Economic Board Amsterdam, een adviesorgaan in onze eigen metropoolregio. Tijdens haar lezing zal zij ingaan op de urgentie van CO2-reductie, de lokale focus die daarvoor nodig is en geeft zij voorbeelden van succesvolle lokale
initiatieven van ondernemers.

De ondertekenaars van het CO2-convenant (Spant!, Hocras, Gemeente Bussum, GAMMA Bussum, Platform Maatschappelijk Ondernemen Naarden Bussum en MTH) spannen zich in om CO2-uitstoot in Bussum (en straks in Gooise Meren) te reduceren. Zij willen met elkaar het klimaatprobleem lokaal aanpakken.

Praktisch

De avond vindt plaats in Spant!, Dr. A. Kuyperlaan 3 in Bussum. De inloop is vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. Deelname is gratis, aanmelding gewenst. Stuur daartoe een mail aan g.verweij@bussum.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met (035) 6928866.