Tijdelijke verhuizing gedeelte van basisschool de Ruimte


Basisschool De Ruimte aan de Honingbij 1 in Sonniuspark heeft net voor het begin van dit schooljaar te maken gehad met waterschade, veroorzaakt door een gesprongen kraan op de begane grond. Alle ruimtes zijn daarbij enkele uren onder water komen te staan. Na het wegwerken van het water is in
de periode daarna gebleken wat de omvang van de schade is. De schade-expert heeft vastgesteld dat de vloeren van de dagopvang voor de peuters en alle ruimtes op de begane grond van De Ruimte vervangen moeten worden.

In de herfstvakantie wordt de beschadigde vloer verwijderd en begint het drogen van de ondervloer. Als deze droog is kan een nieuwe vloer worden aangebracht. Naar verwachting nemen deze werkzaamheden de periode tot kerst in beslag.

Tijdelijke opsplitsing van de school

Omwille van een voorspoedig verloop van de werkzaamheden heeft het schoolbestuur, in overleg met de gemeente Son en Breugel en Korein kinderopvang, besloten om de groepen 1 t/m 4 en de kinderdagopvang tijdelijk te huisvesten in het gebouw `de Vijverberg' aan de Ruysdaelstraat 2 te Son.