Nationale Duurzame Huizen Route 7 en 14 november


Neem een kijkje in een duurzame woning of meld uw eigen woning aan!

Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en wilt u kijken naar energiebesparende mogelijkheden? Stel uw vragen aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand.

Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 7 en 14 november 2015 stellen huiseigenaren in heel Nederland hun duurzame huis open. Dit biedt bezoekers een unieke kans om duurzaam wonen te ervaren en inspiratie op te doen om zelf stappen te nemen.
Wilt u graag een kijkje nemen in zo'n duurzame woning? Ga dan naar www.duurzamehuizenroute.nl. Kijk welke huizen u zou willen bezichtigen en meld u vervolgens aan.

Huis aanmelden
In de gemeente Terneuzen zijn er nog geen huiseigenaren die zich hebben aangemeld. Vindt u het leuk om anderen op weg te helpen bij het duurzamer maken van hun woning?
Meld u aan voor de Nationale Duurzame Huizen Route en deel uw kennis en ervaringen. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, HR++ glas, zonnepanelen of balansventilatie; al uw opgedane kennis en ervaringen zijn waardevol! Via www.duurzamehuizenroute.nl kunt u uw huis aanmelden.

Gratis advies Duurzaam Bouwloket
Naast het bezoeken van de Nationale Duurzame Huizen Route, raden we u ook aan om gebruik te maken van het Duurzaam Bouwloket. Het Duurzaam Bouwloket laat u zien wat u allemaal aan uw woning kunt verbeteren. U kunt zo veel geld en energie besparen.

Op www.duurzaambouwloket.nl vindt u de antwoorden op vragen als: hoe kan ik besparen op mijn stookkosten? Hoe kan ik slim omgaan met water? Hoe kan ik zelf mijn energie opwekken? Hoe kan ik zorgen voor een gezond binnenklimaat? Hoe kan ik met kleine ingrepen mijn woonlasten verlagen?
Voor gratis advies kunt u contact opnemen met een adviseur door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl of stuur een Whatsapp-bericht naar 06 - 45 45 11 88.