Kosten ASN Bankrekening naar EUR 1,50


Per 1 januari 2016 kost de ASN Bankrekening EUR 1,50 per maand (was EUR 1,25). Dat is EUR 18 per jaar. Dit zijn kosten per persoon; voor een en/of-rekening betaalt u dus EUR 3 per maand.

Voor dit bedrag heeft u een betaalrekening compleet met ASN Wereldpas, online bankieren en de ASN-app voor mobiel bankieren. Bovendien ontvangt u rente over uw saldo.

Lees meer over de ASN Bankrekening.

Waarom stijgen de kosten?
De kosten gaan omhoog omdat de rekening ook voor de ASN Bank duurder wordt. De kosten van het betalingsverkeer zijn toegenomen. Ook aanpassing aan wetten en regels maakt de kosten hoger. Bovendien brengt de ontwikkeling van nieuwe mogelijkheden, bijvoorbeeld voor mobiel bankieren, kosten met
zich mee.

Bent u het niet eens met de kostenstijging?
Uw ASN Bankrekening is dagelijks opzegbaar. Bent u het er niet mee eens dat de kosten stijgen? We hopen natuurlijk dat u onze klant blijft. Maar als u toch wilt opzeggen, kan dat via ASN Online Bankieren. U klikt in de linkernavigatie onder "Diensten" op "Opheffen rekening". Daar vindt u alle
informatie.

Vragen
Heeft u vragen over de kosten of over de ASN Bankrekening? Belt u dan gerust de ASN Klantenservice op 0800 - 0380 (gratis). Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.30 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar informatie@asnbank.nl.

Terug naar de social newsroom
Contactpersoon

Ruud Stevens
Adviseur externe communicatie
photo:Ruud Stevens ruud.stevens@asnbank.nl
070-3569353
/
06-10963432