Politie zoekt getuigen van aanrijding; automobilist rijdt door


Politie zoekt getuigen van aanrijding; automobilist rijdt door

Laatste update:
27-10-2015 | 16:32

Lekkerkerk - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op maandagmiddag 26 oktober op de Voorstraat. Tussen 15.00 en 15.15 uur werd daar een fietser aangereden door een auto. De bestuurder van het voertuig is daarna doorgereden.

De 15-jarige fietser uit Lekkerkerk reed over de Voorstraat in de richting van de Opperduit toen uit tegenovergestelde richting een auto kwam aangereden. In de bocht, ter hoogte van het houten bankje, werd de linkerachterkant van de fiets van de jongen aangetikt door de auto. De auto reed
daarna door. De politie sluit niet uit dat de bestuurder de aanrijding niet heeft gemerkt. De jongen kwam ten val en liep enkele verwondingen op. Hij moest zich hiervoor onder behandeling van een arts stellen. Zijn kleding en fiets raakten door de val beschadigd.

De politie is op zoek naar getuigen en de bestuurder van de auto. Het betreft een donkerblauwe auto die een `brommend' geluid maakte. De bestuurder kan zich alsnog melden aan het bureau in Bergambacht of via 0900 - 8844. Ook getuigen wordt verzocht zich te melden via dit nummer.