Festival helpt zes creatievelingen

Festival helpt zes creatievelingen

Na een festival gaan de deuren dicht en komt een jaar later het proces weer op gang. Bij het Rotterdamse WIRED festival gaat het net wat anders. In juni vond het festival plaats en nu helpt de organisatie om zes creatieve en artistieke dromen te realiseren.

"Laat je creatieve of artistieke droom achter, dan helpen wij je om hem waar te maken.* Dat was de boodschap tijdens WIRED festival, het cultuureducatiefestival dat in juni 2015 plaatsvond op het Rotterdamse Schouwburgplein. Bijna dertig jongeren gaven gehoor aan deze oproep. De jury (met o.a. WIRED-ambassadeur Imanuelle Grives) heeft hieruit vier dromen van in totaal zes winnaars gekozen. Het camerateam van WIRED Rotterdam verraste de winnaars op school en vroeg naar hun dromen en hoe ze die willen realiseren.

WIRED zal alle talenten niet alleen individuele hulp, maar ook gezamenlijke workshops bieden. Zo leren de winnaars hoe hun project media-aandacht kan krijgen, en welk beeldmerk bij hun product past. De resultaten van de dromen zullen te zien zijn op de volgende editie van het WIRED festival, dat van 15 t/m 17 april 2016 zal plaatsvinden.

De winnende dromen zijn te zien op:

Website: www.wiredrotterdam.nl

Facebook: www.facebook.com/wiredrotterdam