Webwinkels.nl en Smartwatch.be geveild in grote E-Commerce Veiling

dinsdag 27 oktober 2015 08:21 Binnenland

Dit is een origineel bericht van Domeinmatch.nl

Op maandag 2 november begint op Domeinmatch.nl de lang verwachte E-Commerce en Productnamen Domeinnamen Veiling. In deze veiling staan 300 premium E-Commerce domeinnamen, zoals Diamanten.nl, Elektronica.nl, Verkopen.nl, Rollators.nl, Scooters.nl en webwinkels.nl.

Bij het organiseren van de E-Commerce veiling is rekening gehouden met een zo breed mogelijk aanbod aan domeinnamen voor een zo groot mogelijke doelgroep. In de veiling is bijna elke branche vertegenwoordigd, waarbij extra aandacht is besteed aan nieuwe technologieen zoals 3Dprinting en Smartwatch. Enkele voorbeelden zijn: Smartwatch.be, 3Dprinter.be en 3Dwinkel.nl.

De kostbaarste domeinnaam uit de veiling is Verkopen.nl, met een geschatte verkoopprijs van tussen de 50.000 en 100.000 euro. Elektronica.nl, hottubs.nl, saunas.nl en zonnebanken.nl zijn een stuk lager in prijs, maar daarom niet minder gewild.

De complete veilinglijst is te bekijken via deze link:

https://www.domeinmatch.nl/zoeken/advanced?user=&asdisplay=on&render=results_theme_auction&domain=&themeauction%5B%5D=8&topdomain=nvt&dateadded=0&domainlength=&maxprice=&page=1&limit=100o=bid+desc%2C+domain+asc

Met de veiling verwacht Domeinmatch tussen de EUR 100.000,- en EUR 200.000,- op te halen.

Gebruikers hebben 7 dagen de tijd om biedingen uit te brengen op de 300 domeinnamen. De veiling zal sluiten op maandag 9 november om 16:00.

Biedingen kunnen worden uitgebracht middels een account op Domeinmatch.nl. Een account is gratis te registreren via http://www.domeinmatch.nl/registreren.