WordGBC: "Groen bouwen is de beste manier om klimaatverandering tegen te gaan"

27 oktober 2015

Tijdens het WorldGBC Congres 2015, dat vandaag begint in Hong Kong, lanceert de WorldGBC haar nieuwe campagne: Better Build Green. Met dit thema is de World Green Building Council ook vertegenwoordigd op het grootste en meest belangrijke forum over duurzaamheid en klimaatverandering: het Sustainable Innovation Forum (COP21), dit jaar op 7 en 8 december gehouden in Stade de France in Parijs.

Groen bouwen is het beste

De boodschap die de WorldGBC in haar campagne lanceert is simpel: we kunnen morgen groen bouwen om wereldwijde klimaatverandering van 2 graden tegen te gaan, maar we kunnen het ook vandaag doen! Met het thema Better Build Green wil de WorldGBC laten zien dat groen bouwen de beste en meeste kosten-effectieve manier is om klimaatverandering tegen te gaan. Dat doet de WorldGBC door een allerlei campagnemateriaal beschikbaar te stellen. Ook is de WorldGBC op Buildigs Day vertegenwoordigd, een event tijdens COP21. Ook tekenen de verschillende Greend Building Councils in de wereld het WorldGBC Commitment, met als doel gezamenlijk de schouders eronder te zetten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie of voor aanmelden op de website van Buildings Day of COP21. Gebruik #Betterbuildgreen op Twitter.