Nominaties ‘RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2015’ bekend

Persbericht Driebergen, 27 oktober 2015

Nominaties ‘RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2015’ bekend

Gasten van RECRON campings of bungalowbedrijven konden afgelopen zomer stemmen op de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2015’. Iedere gast kon stemmen op zijn of haar favoriete bedrijf. Donderdag 15 oktober sloot de stembus en nu zijn er vijf landelijke nominaties bekend. In willekeurige volgorde:

Camping De Drie Provinciën (Een-West, Drenthe)

Landgoed Ruwinkel (Scherpenzeel, Gelderland)

Camping de Helfterkamp (Vaassen, Gelderland)

Camping Zonneweelde (Nieuwvliet, Zeeland)

Camping Wedderbergen (Wedde, Groningen)

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van RECRON op dinsdag 24 november zal de prijsuitreiking plaats vinden en wordt een van deze vijf bedrijven winnaar van het ‘RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf 2015’.

Gasten van de verschillende bedrijven hebben gestemd, maar daarnaast ook hun mening gegeven over de gastvrijheid, de (horeca)voorzieningen, de hygiëne en de omgeving/activiteiten en tips van het bedrijf. Deze ervaringen van gasten worden meegewogen en later uiteraard ook met de genomineerden gedeeld.

Noot voor de redactie

RECRON, de Vereniging van Recreatieondernemers in Nederland, streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de recreatiebranche. De brancheorganisatie vertegenwoordigt ruim 2.000 recreatiebedrijven. Hieronder vallen kampeerbedrijven, bungalowparken, groepsaccommodaties, dagrecreatiebedrijven, buitensportbedrijven, zwembaden en sauna/wellness. RECRON zorgt dat de recreatieondernemer verantwoord kan ondernemen. Indirect komt RECRON hiermee ook op voor het welzijn van de medewerkers in de branche en de consumenten.