Zorgt u voor een ander? Dan is dit voor u!


Zorgt u voor iemand anders? Uw partner, kind of ander familielid, bekende of buurtgenoot? Je vader, moeder, broer of zus? Dan nodigen we u (je) van harte uit voor de Dag van de Mantelzorg op vrijdag 6 november van 13.00-15.00 uur bij Healthclub Julien, Provincialeweg 16 in Lienden.

Het thema dit jaar is "Laat je zien". Daarmee wordt gedoeld op de persoon achter de mantelzorger. Die mag gezien worden, erkenning krijgen en door de omgeving als mantelzorger gewaardeerd worden. Daarom nodigt het Mantelzorg Steunpunt Buren mantelzorgers uit voor een "Laat je zien
arrangement"!

Er is een gevarieerd pakket Salon Wellness, zoals voetmassage, handverzorging, make-up, en gezichtsbehandeling samengesteld. Ook zijn er diverse bewegingsactiviteiten, zoals o.a. yoga, krachttraining en spinning.

Programma:

* 13:00 uur: Ontvangst en welkom door burgemeester Jan de Boer
* 13:30 uur: Start Wellness- en activiteitencircuit
* 14:15 uur: Pauze met verse natuurgetrouwe appeltaart en appel- of perensap
* 14:45 uur: Voortzetting Wellness-en activiteitencircui

Laat u even weten of u komt? En neem gerust een andere mantelzorger als introducee mee naar deze gezellige middag!

Uw aanmelding zien we graag voor 2 november tegemoet. Bij voorkeur via het aanmeldformulier voor de Dag van de Mantelzorg op de website www.welzijnburen.nl. En anders telefonisch via tel. 06-22154619, b.g.g. 0344-602337 of email: ankie@welzijnburen.nl. U krijgt deze dag gratis aangeboden.