Cederhof week 44


Diverse activiteiten Cederhof.

Voorlichting over eetstoornissen

Op vrijdag 13 november 2015 wordt er in `De Wemel` in Wemeldinge door Indigo Zeeland een voorlichting gegeven over eetstoornissen. Bent u geinteresseerd in dit onderwerp of kent u iemand om wie u zich zorgen maakt? Tijdens deze ochtend leert u meer over eetstoornissen, hoe u dit bespreekbaar
kunt maken en waar u hulp en verdere informatie kunt vinden. De voorlichting duurt van 9.30 tot 11.30 uur, de zaal is geopend vanaf 9.15 uur. De toegang is gratis.

Restaurants verwennen mantelzorgers

Op dinsdag 10 november 2015 is het de jaarlijkse `Dag van de Mantelzorg'. Deze dag worden mantelzorgers in heel Nederland in het zonnetje gezet. Uiteraard mogen mantelzorgers uit de gemeente Kapelle ook weer op een blijk van waardering rekenen.

Wij bieden in samenwerking met vijf verschillende ondernemers mantelzorgers een smakelijke verwenning aan. De restaurants die hier aan meewerken willen we hierbij van harte bedanken!

* Club Casco in Wemeldinge;
* Grand Culinair Cafe Cederhof te Kapelle;
* Bobby's te Wemeldinge;
* Brasserie "Iets anders" te Wemeldinge;
* Eeterij Tapperij Juno te Wemeldinge.

Daarnaast bedanken wij ook Rozenkwekerij Otte die ieder jaar weer helpt met het verder `in de bloemetjes zetten' van de mantelzorgers!

Let op: Het is zoals u wellicht begrijpt niet mogelijk mantelzorgers die niet ingeschreven staan bij ons Steunpunt (dus niet bij ons bekend zijn) deze blijk van waardering aan te bieden. Mantelzorgers kunnen zich het gehele jaar door inschrijven bij ons Steunpunt.

Hoofdlocatie Cederhof Welzijn Inloopspreekuur "de Wegwiezer"
Cederlaan 9, 4421 BZ Kapelle Dinsdag 10.00 - 12.00 uur:
Tel: 0113-343474 Gebouw de Basis, Bruelisstraat 21, Kapelle
info@cederhof.eu Vrijdag 10.00 - 12.00 uur:
Dorpshuis De Wemel, Dorpsplein 1, Wemeldinge

Meer info: www.cederhof.eu, www.vrijwilligerskapelle.nl of loop binnen bij "de Wegwiezer".