Ontwerpbestemmingsplan 'Woningbouw Duistereweg te Oosterwolde'


Ontwerpbestemmingsplan 'Woningbouw Duistereweg te Oosterwolde'

Besluit genomen door: college van burgemeester en wethouders, 13 oktober 2015.
Grondslag: artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.
Onderwerp: voornemen om met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan `Woningbouw Duistereweg te Oosterwolde' vast te stellen.
Plangebied: Duistereweg te Oosterwolde.
Doel plan: Het bestemmingsplan heeft als doel om de bouw van een zevental woningen aan de Duistereweg mogelijk te maken.

Ter inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan `Woningbouw Duistereweg te Oosterwolde' (planidentificatienummer: NL.IMRO.0085.00bpDuistereweg-ON01) met de bijbehorende stukken vanaf 29 oktober tot en met 9 december 2015 inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis, 't Oost 11 te Oosterwolde. Dit
bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kunt u op dit voornemen zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Iedereen mag van deze mogelijkheid gebruik maken.

Schriftelijk
Stuur uw zienswijze naar het college van Ooststellingwerf, Postbus 38, 8430 AA Oosterwolde. Vermeld in uw brief het onderwerp: zienswijze ontwerpbestemmingsplan `Woningbouw Duistereweg te Oosterwolde'.

Mondeling
Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer N. Bootsma van de afdeling Ruimte via (0516) 566 397 of via n.bootsma@ooststellingwerf.nl. Bij hem kunt u ook terecht voor meer informatie over het plan.

Te downloaden:

* Ontwerpbestemmingsplan Woningbouw Duistereweg.pdfpdf(9,42 MB)

Document download informatie:

* Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader