25 november: theaterbijeenkomst 'Voor je het weet zijn ze groOt'


scene uit theaterbijeenkomst

Computert uw kind naar uw idee te veel? Vraagt uw kind om snoep vlak voor het eten? Is het lastig om uw zoon/dochter te laten ontbijten?

Gezonde opvoeding

Natuurlijk wilt u dat uw kind gezond opgroeit. U geeft het een gezond ontbijt, kookt 's avonds eten en waarschuwt als hij of zij te lang achter de computer zit. Maar uw zoon of dochter heeft soms hele andere ideeen over wat goed voor hem of haar is. Opvoeden is soms best lastig. Bent u daarom
ook op zoek naar handige tips?

Theater

Kom dan naar het theater 'Voor je het weet zijn ze groOt' op woensdag 25 november 2015. Tijdens deze ouderbijeenkomst worden herkenbare situaties nagespeeld tussen ouders en kinderen. Het theater is bedoeld voor u als ouder/verzorger en niet voor kinderen. U kunt meedenken en meepraten over
hoe u uw kind gezond en positief opvoedt. Alle ouders kunnen tips geven die de acteurs direct naspelen. Zo hoort en ziet u ook hoe andere ouders dat doen. Het is grappig en vooral ook heel handig.

Alle ouders/verzorgers van kinderen van 2 tot 12 jaar zijn van harte welkom op deze unieke avond!

* Datum: woensdag 25 november, van 19.30 - 21.30 uur (inloop 19.15 uur)
* Locatie: Jongerencentrum De Poort, Gasthuisstraat 3, Dongen

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot 18 november via opvoedendongen@outlook.com. Wilt u hierbij vermelden met hoeveel personen u komt en wat de leeftijd van uw kind(eren) is. Deelname is gratis. Vol = Vol.

Organisatie

'Voor je het weet zijn ze groOt' is een initiatief van GGD Amsterdam en ontwikkeld in nauwe samenwerking met DNL Theatercollectief, Hartstichting, Voedingscentrum en Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen. De bijeenkomst in Dongen wordt georganiseerd in het kader van JOGG-Dongen.