28-10-2015 - Bijna 300 ideeen binnen voor Stadsagenda


Vorige week woensdag 21 oktober stond de caravan van De Burger Meester op de weekmarkt op het Veerplein. Die woensdag was de laatste dag waarop Vlaardingers ideeen en stadsverhalen konden indienen voor de Stadsagenda voor de toekomst van Vlaardingen.

caravan op het veerplein

Met z'n allen hebben we nu bijna 300 ideeen en stadsverhalen voor de Stadsagenda bij elkaar gebracht. Ze zijn te lezen op www.deburgermeester.nu/stadsverhalen.

Nu is de periode aangebroken van verdieping en discussie. Iedereen kan op de website van De Burger Meester zijn mening geven en de ideeen aanvullen met informatie die de discussie verder helpt. Ook zetten we op basis van alle ideeen de thema's op een rij die spelen. En we gaan kijken wat we
het meest belangrijk vinden en wie waarmee aan de slag wil. Dit doen we samen: inwoners, bedrijven, instellingen, de gemeente en andere betrokkenen. Binnenkort volgt hierover meer informatie.

Op de hoogte blijven van het nieuws over De Burger Meester en de Stadsagenda? Kijk op www.deburgermeester.nu en volg www.facebook.com/deburgermeester.

Uitgelicht