Ondernemende mensen gezocht voor auto delen


Op maandag 2 november a.s. wordt in Tilburg een bijeenkomst gehouden over het delen van je eigen auto. Het gaat zowel om gewone als om elektrische auto's. In Het Groene Woud zijn al enkele projecten gestart waarbij auto's met anderen gedeeld worden en daar kunnen we veel van leren. O.a.
Vincent Overveld uit Deventer geeft een presentatie. Hij vertelt over zijn uitgewerkt en goed lopend internetsysteem voor particulier autodelen met een groepje bekenden. Het wordt ook wel private car sharing genoemd.

De bijeenkomst is vooral bedoeld voor ondernemende mensen die iets vergelijkbaars op willen zetten. Dit gebeurt in het kader van een groter project van Transition Town Boxtel. Met dit project werkt deze organisatie aan een veerkrachtige en duurzame lokale samenleving. Het initiatief wordt
ondersteund door Stichting Streekhuis Het Groene Woud. Naast mobiliteit, richt het project zich ook op de thema's voedsel en textiel/kleding.



Daadwerkelijk realiseren

De organisatie zoekt mensen die willen meedenken, meewerken en vooral ook ondernemend zijn om zelf een initiatief te realiseren. Dit gebeurt met enige begeleiding. Ben je inwoner of ondernemer van Het Groene Woud en heb je interesse? Meld je dan snel aan!

Bijeenkomst Mobiliteit

Maandag 2 november om 20.00 uur bij de Brabantse Milieu Federatie, Spoorlaan 434B in Tilburg (schuin tegenover het NS-station).



Aanmelden

Aanmelden kan bij David Andreae via 0411-677597/06-46012580 of via ttboxtel@gmail.com.

Voor meer informatie kunt u ook terecht bij Jan Juffermans, 0411- 676885 of jan.juffermans@voetafdruk.eu of bij Peter van Oers, 06-53794938



Kijk voor meer informatie over Transition Town Boxtel op http://boxtel.transitiontowns.nl