Politie zoekt wielrenner die meisje betastte


Politie zoekt wielrenner die meisje betastte

Laatste update:
28-10-2015 | 16:14

Harderwijk - De politie is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van een aanranding in Harderwijk. Een meisje van 17 werd op de Leuvenumseweg benaderd door een wielrenner. Dat gebeurde afgelopen maandag tussen 14.00 en 15.00 uur.

Op het fietspad langs de N302 fietste het meisje richting Harderwijk toen de wielrenner haar tegemoet kwam. De man sprak haar aan, waarop het meisje even afstapte. De wielrenner maakte daarop een schunnige opmerking en betaste het meisje onzedelijk. Het slachtoffer is daarop hard weggefietst.

De wielrenner is een man van tussen de 50 en 60 jaar. Hij had een geel-blauwe wielrenkleding aan, en ook zijn racefiets was geel met blauw. De man heeft kort grijs haar, en hij had een stoppelbaardje. Verder heeft hij een normaal postuur.

Herkent u deze man aan de hand van de beschrijving? Of hebt u maandag aan de Leuvenumseweg iets gezien dat met deze zaak te maken kan hebben? Bel dan de politie. Verschillende auto's reden voorbij toen de wielrenner het meisje aansprak. Ook kwamen er een man en een vrouw voorbij op een
racefiets, met hen komt de politie ook graag in contact. De politie kunt u bellen via 0900-8844.

(2015522552)