Obbichterweg Born deels gestremd


De renovatiewerkzaamheden aan het pompgemaal in Born door aannemerscombinatie Besix-Mourik zijn in volle gang. Het pompgemaal ligt aan de westkant van het sluizencomplex in Born.

Op dinsdag 27 oktober aanstaande vanaf 7.30 uur tot 16.00 uur worden de buizen (overkluizing) boven op de sluis verwijderd. Tijdens het verwijderen van deze overkluizing wordt het verkeer op de sluis gestremd en leiden twee verkeersregelaars het verkeer in goede banen.



De renovatiewerkzaamheden zijn inmiddels zover gevorderd dat het tijdelijke pompgemaal in de periode van 26 oktober tot 20 november aanstaande wordt afgebroken. De reden dat dat nu gebeurt is dat er in de winterperiode geen risico is op een te lage waterafvoer op het Julianakanaal. In deze
periode is inzet van het gemaal niet aan de orde. Voor het einde van de winter is het gerenoveerde pompgemaal weer functioneel.



Voor vragen en opmerkingen over de werkzaamheden kunt u terecht bij het meldpunt van Rijkswaterstaat. Het meldpunt is 7 dagen per week geopend. Van maandag tot en met vrijdag is het meldpunt bereikbaar van 07.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag en zondag (inclusief feestdagen) van 10.00 uur tot
18.30. Het gratis telefoonnummer is 0800-8002.



Daarnaast is het meldpunt bereikbaar via:

* Contactformulieren: op www.rws.nl/contact

* E-mail: 08008002@rws.nl

Deel deze pagina op:

* Twitter
* Facebook
* del.icio.us
* LinkedIn
* Digg
* Google Bookmark
* Google plus share

Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 28 oktober 2015