28 november: Dag van de Toekomst


Wilt u meepraten en meebouwen aan de toekomst van de gemeente Geertruidenberg? Kom dan zaterdag 28 november a.s. naar de `Dag van de toekomst'.

Deze dag draait om uw ideeen over de toekomst van de gemeente Geertruidenberg. Waar bent u trots op? Wat wilt u anders zien? Hoe zou onze gemeente er volgens u over tien jaar uit moeten zien? Alle ideeen zijn welkom! Voor de hele gemeente, een kern of uw eigen buurt. Een totaalbeeld of juist
een thema waar u aandacht voor vraagt. Werk uw idee uit op papier, foto's, tekeningen of gewoon in uw hoofd. Alles is mogelijk!
Uw ideeen vormen de leidraad voor de nog op te stellen toekomstvisie 2025.

Afwisselend programma

Het programma voor deze dag is erg afwisselend. Laat uw ideeen over de toekomst van onze gemeente achter op de Wall of fame en ga in gesprek met raadsleden. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten voor jong en oud. U kunt hierbij denken aan: demonstratie jeugdbrandweer, stemmen op de
mooiste kerstkaart en boom voor het gemeentehuis, en nog veel meer andere activiteiten.

Waar en wanneer?

De `Dag van de toekomst' is op zaterdag 28 november a.s. van 13.00 tot 17.00 uur in het gemeentehuis en op de parkeerplaats achter het gemeentehuis aan de Rembrandtlaan in Raamsdonksveer.