Nieuwe naam voor Christelijk VMBO Harderwijk

Morgen College. Dat is de nieuwe naam voor het Christelijk VMBO Harderwijk. Een naam die een moderne, innoverende school illustreert, die middenin de samenleving staat. Met als nieuw profiel "Jouw Talent uitgelicht" leidt het Morgen College de leerlingen op voor de wereld van morgen. Het Christelijk VMBO Harderwijk is al een aantal jaren volop in beweging. Op vooruitstrevende wijze werd het onderwijs aangepast en vernieuwd, er kwam een andere locatie voor vmbo-tl b en ook ontstonden er nieuwe samenwerkingsverbanden.

Morgen College

Oog op de toekomst

Het moderne onderwijs past niet meer bij de huidige naam, die oude beelden oproept. Daarnaast wil de school meer eenheid laten zien. Daarom is er gekozen voor de nieuwe naam: Morgen College. Een naam met het oog op de toekomst. Bij een nieuwe naam hoort een nieuw beeldmerk. Als verwijzing naar `morgen' zijn daarin de kleuren van de zonsopkomst gebruikt: van geel naar paars.

Lancering

De nieuwe naam van de school werd op dinsdag 27 oktober op feestelijke wijze onthuld door Bram van Polen, aanvoerder van PEC Zwolle. Harderwijker Bram van Polen, begon zijn voetbalcarriere bij VVOG in Harderwijk en ontwikkelde zijn talent later bij PEC Zwolle. Hij symboliseert waar het Morgen College voor staat: talentontwikkeling. Om het profiel ` Jouw talent uitgelicht' te ondersteunen, schenen voorafgaand aan de lancering en na afloop in de avond, lichtstralen vanaf beide locaties van het Morgen College.