Nieuwsbericht Wehe-den Hoorn: Op of van de kaart? - uitnodiging 2 no..


Gepubliceerd op: 29 oktober 2015

Woont u in Wehe-den Hoorn? Dan willen we graag met u van gedachten wisselen over de volgende vragen.

* In Wehe-den Hoorn staat een aantal beeldbepalende en historische panden leeg. Wat moet er met die panden gebeuren? Slopen of herbestemmen? Leven er behoeften en/of ideeen in het dorp wat te doen met (toekomstige) leegstand?
* Wierden en Borgen sloopt woningen aan de H. Koningstraat en de Burgemeester P.A de Rochefortstraat en bouwt er nieuwe voor terug. Wat zijn uw ideeen over de plannen?
* De jeugd heeft de toekomst. De jeugdsoos is oud en houdt geen jaren meer stand. Hoe houden we de jeugd in Wehe- den Hoorn? Geven we hen een podium om mede vorm te geven aan de leefbaarheid op een manier waar je zelf jong bij blijft?
* De eens zo intensief gebruikte crossbaan wordt niet meer gebruikt en niet onderhouden en de gymzaal daarnaast wordt afgebroken. Wat willen jullie met dit terrein? Zo laten of biedt het kansen om er een andere invulling aan te geven?
* Wat heeft het dorp nodig, zodat je daar goed en veilig oud kan worden? Wil je hier met elkaar de schouders onder zetten en hoe doe je dat dan?

Door deze vragen gezamenlijk te bespreken, hopen we dat er een goede basis ontstaat voor het maken van een dorpsvisie.

U bent van harte uitgenodigd op maandag 2 november 2015 van 19.30 - 22.00 uur in het Hogelandcollege aan de Mernaweg. U kunt zich tot en met 1 november opgeven bij Margreet Dijkstra op m.dijkstra@demarne.nl of 0595-750304