Vrijwilliger gezocht voor de werkgroep Cursussen en Activiteiten


Ben jij die enthousiaste netwerker met leuke ideeen? Wil jij iets voor andere betekenen? Dan zijn wij, Wonen Plus Welzijn, voor onze Activiteiten en Cursussen op zoek naar jou!

Wonen Plus Welzijn vindt het belangrijk dat iedereen meedoet. Door deel te nemen aan activiteiten en cursussen kun je dingen leren, je verder ontwikkelen en bij de tijd blijven, maak je nieuwe contacten en kun je ervaringen uitwisselen. Meedoen aan activiteiten en cursussen maken mensen meer
redzaam en zelfstandig. Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die van organiseren houden, nieuwe ideeen hebben, makkelijk op mensen afstappen en zich willen inzetten voor de Cursussen en Activiteiten van Wonen Plus Welzijn. Samen met andere vrijwilligers en twee beroepskrachten, vorm je
de werkgroep Cursussen en Activiteiten, denk je mee over het aanbod, heb je ideeen over activiteiten en cursussen, ken je organisaties en/of docenten en heb je ideeen hoe we het een en ander kunnen organiseren en bekend maken.

Het brede scala aan cursussen en activiteiten bieden we aan in de gemeenten waar we werken, Schagen, Hollands Kroon, Langedijk en Heerhugowaard. Ze zijn het hele jaar door - ook in de zomer - en voor alle leeftijden (dus ook jongeren) en doelgroepen.

Je inzet zal ongeveer een dagdeel per week zijn en kan voor een groot deel ook van huis uit gedaan worden! Spreekt het je aan en/of heb je vragen mail of bel dan naar:

* Ineke Vroling (di/woe/do): (0226) 318 050 of I.vroling@Wonenpluswelzijn.nl
* Susan Tijm (di/do/vrij): (0224) 273 714 of s.tijm@wonenpluswelzijn.nl