Finalisten Tuinbouw Ondernemersprijs bekend


29 oktober 2015

Finalisten Tuinbouw Ondernemersprijs bekend

Vier spelers uit de tuinbouwsector zijn genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs. Met deze prijs wordt durf en ondernemerschap in de tuinbouwsector beloond. Ter Laak Orchids uit Wateringen is een van de genomineerde finalisten.

Florahollandondernemersprijs

De finalisten zijn:

Ter Laak Orchids, Wateringen

Het innovatieve familiebedrijf Ter Laak Orchids kenmerkt zich door een resultaatgerichte aanpak en een oer-Hollandse handelsmentaliteit. Op 125.000 m2 worden met de nieuwste technieken hoogwaardige Phalaenopsis geteeld.

Boomkwekerij Ebben, Cuijk

Boomkwekerij Ebben is met de teelt van 450.000 bomen per jaar wereldwijd een van de meest toonaangevende bedrijven in de sector. Het familiebedrijf is bijzonder marktgericht. De zeer innovatieve projecten die Boomkwekerij Ebben met landschapsarchitecten ontwikkelt zijn duurzaam en bijzonder te
noemen.

Eosta / Nature & More, Waddinxveen

De distributeur van verse biologische groenten en fruit, met een specialisatie in Nederlandse kasgroente en overzees fruit, gelooft dat ecologie en economie goed samen gaan. Het bedrijf heeft zich internationaal ontwikkeld als een van de meest toonaangevende importeurs en exporteurs in dit
segment en zorgt voor een continue stroom aan innovatieve producten.

Royal Brinkman, 's-Gravenzande

Royal Brinkman is toeleverancier, adviseur en installateur voor de professionele tuinbouw sinds 1885. Waar veel toeleveranciers zich de laatste jaren in een moeilijke positie bevonden, weet Royal Brinkman een eigen internationale koers te bepalen.

FloraHolland ondersteunt deze prijs van harte omdat zij innovatie en goed ondernemerschap in de sector hoog in het vaandel heeft staan.

* Meer informatie over de Tuinbouw Ondernemersprijs