Wethouder Bluijs opent Fit Circuit Zandvoort


Met een paar setjes buikspieroefeningen heeft wethouder Gert-Jan Bluijs op 29 oktober het Fit Circuit Zandvoort aan de Zandvoortse kust officieel geopend.

IMG 7197 webIn de duinreep zijn een zestal fitnesstoestellen geplaatst tussen het Palace hotel en Reddingsbrigade Post Piet Oud. Met de komst van Fit Circuit Zandvoort wil de gemeente nog meer mensen stimuleren om het hele jaar door te sporten.
Wethouder Sport Gert-Jan Bluijs: "Het is allemaal begonnen bij de klankbordgroep van Entree Zandvoort en direct opgepakt door de initiatiefnemers. Door maximale samenwerking van bewoners, ondernemers en overheid is er nu al resultaat. Een mooi initiatief en goed voor Zandvoort. Zo kan iedereen
genieten van de unieke ervaring om met een prachtig uitzicht op strand en zee te werken aan de gezondheid".
Een van de initiatiefnemers, Marcel van Rhee van Sportcentrum Kenamju (op de foto rechts): "Er zijn nu zes fitnestoestellen en wat zou het mooi zijn om dit verder uit te breiden. Ik roep mensen op die bijvoorbeeld een fitnestoestel willen adopteren".

Fit Circuit Zandvoort is mede mogelijk gemaakt door VVV Zandvoort, het bedrijfsleven van Zandvoort, Sportcentrum Kenamju, provincie Noord-Holland en de gemeente Zandvoort.

IMG 7202 web

IMG 7201web