Nieuwe aansluiting A7 vanaf 2 november open


29 oktober 2015 - Nieuwsartikel

De eerste mijlpaal in de aanleg van het omvangrijke project N23 Westfrisiaweg is een feit. Het eerste onderdeel van het 42 kilometer lange trace wordt op 2 november 05.00 uur in gebruik genomen. Verkeer kan dan gebruik maken van de nieuwe aansluiting bij de A7 - afrit Avenhorn.

Gedeputeerde Post (voorste rij, tweede van rechts) inspecteerde op 29 oktober samen met de partners van het project de eerste mijlpaal.

Gedeputeerde Post (voorste rij, tweede van rechts) inspecteerde op 29 oktober samen met de partners van het project de eerste mijlpaal.



Nieuwe toe- en afritten A7 Avenhorn

In september 2014 startten de werkzaamheden aan de nieuwe toe- en afritten bij de A7 Avenhorn. Ruim een jaar later gaat de aansluiting bijna open. Op maandag 2 november 05.00 uur worden de nieuwe toe- en afritten opengesteld, evenals aansluitingen op het bestaande wegennetwerk. De toe- en
afritten zijn voorzien van geluidswerende voorzieningen, geleiderails, verkeersregelinstallaties en verlichting. Na de openstelling is in de komende periode nog een aantal afbouwwerkzaamheden nodig.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel