Uitgelicht: in gesprek met Eva Jinek

20 oktober 2015

Op donderdag 29 oktober organiseren de studenten van de opleiding Journalistiek van Windesheim een nieuwe editie van Uitgelicht. Dit keer met Eva Jinek.

Jinek werd bekend als presentatrice van het NOS Journaal, maar ook van haar eigen talkshow JINEK. Ze groeide op in Washington, waar ze stage liep voor de NOS. Na het behalen van een tien voor haar stage, kreeg ze direct een baan aangeboden. Hoe de carriere van Jinek een wending nam toen ze haar eigen talkshow kreeg en hoe ze naar haar toekomst kijkt, horen we op 29 oktober in een nieuwe editie van Uitgelicht.

Programma en aanmelding

De bijeenkomst is kosteloos toegankelijk en vindt plaats in het Auditorium van Windesheim in Zwolle. De zaal is om 13.00 uur geopend, het programma start om 13.30 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst is gewenst. Dit kan via de agenda.

Uitgelicht

Uitgelicht is een reeks bijeenkomsten georganiseerd door studenten van de opleiding Journalistiek. In een Collegetour-achtige setting vragen studenten, maar ook overige belangstellenden, gerenommeerde journalisten het hemd van het lijf. Eerder waren onder andere Olaf Koens en Art Rooijakkers al te gast. Het gastcollege wordt benaderd als televisieshow, waardoor studenten de kans krijgen om zelf het camerawerk, montagewerk, de presentatie en alle andere vormen van journalistiek onder de knie te krijgen.