Werk aan de weg in Almere en Zeewolde

Publicatiedatum: 23 oktober 2015

De provincie Flevoland gaat in de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 oktober 2015 aan verschillende wegen in Flevoland aan het werk. Het gaat om de Hogering in Almere en om de Ganzenweg bij Zeewolde. Hieronder specifieke informatie.

Hogering Almere

In de nacht van donderdag 29 oktober om 21.00 uur start de provincie met het vervangen van de ANWB mast op de Hogering bij het kruispunt Markerdreef. Het werk duurt tot 05.00 uur op vrijdag 30 oktober. Het verkeer op het kruispunt wordt geregeld met verkeersregelaars.

Ganzenweg Zeewolde

De rotonde bij Harderwijk aan de Ganzenweg krijgt nieuw asfalt en delen van de weg ook. Ook dit gebeurt in de nacht van 29 en 30 oktober tussen 20.00 uur en 06.00 uur. De Ganzenweg is dan afgesloten voor het verkeer tussen de Sternweg en rotonde Ganzenweg/ Knardijk/ Harderbosweg.

Omleiding

Richting Harderwijk wordt het verkeer vanaf de Sternweg tot aan de Knardijk omgeleid over het Ganzenpad. Het Ganzenpad is deze avond eenrichtingsverkeer. Het verkeer vanuit Harderwijk richting Flevoland (Gooiseweg) wordt omgeleid over de Harderbosweg en Karekietweg. De omleidingsroute wordt aangegeven op borden en er zijn verkeersregelaars aanwezig.